Φρεσκάρισμα Ικανοτήτων

Αν είστε δύτης Open Water, έχετε λιγότερες από 15 βουτιές και δεν έχετε βουτήξει για περισσότερο από ένα έτος, τότε κλείστε αυτό το πρόγραμμα για να φρεσκάρετε τις ικανότητές σας και να νιώσετε πιο άνετοι στο νερό.

Οι καταδύσεις στη Σαντορίνη είναι γνωστές για τα καθαρά νερά και ως εκ τούτου την άριστη ορατότητα, η οποία κατά καιρούς μπορεί να φθάσει 50μ και φυσικά βοηθάει έναν δύτη ο οποίος απέχει αρκετό καιρό. Επίσης συμβάλλει στη μοναδική εμπειρία μέσα στην καλντέρα, που εξακολουθεί να παρουσιάζει σημάδια της υποθαλάσσιας ηφαιστειακής δραστηριότητας.

Θαλάσσια ζωή υπάρχει, αλλά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για ένα δύτη είναι η υποβρύχια γεωμορφολογία. Οι μεγάλες ηφαιστειακές εκρήξεις που συγκλόνισαν το νησί κατά τη διάρκεια των αιώνων έχουν δημιουργήσει μαγευτικό υποθαλάσσιο τοπίο, δίνοντας στους λάτρεις της κατάδυσης ατελείωτες επιλογές για βουτιές σε τοίχους χωρίς… πυθμένα. Μπορείτε να παρατηρήσετε επίσης τα μοναδικά φαινόμενα των αγωγών κιμπερλίτη σε δύο διαφορετικά σημεία κατάδυσης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο καταδύσεις, όπου και φρεσκάρουμε κάποιες βασικές ασκήσεις, πριν απολαύσουμε τις ομορφιές του βυθού μας.

Οι Aegean Divers βρίσκονται στην περιοχή της Αγίας Ειρήνης κοντά στο χωριό Πύργος. Είμαστε απέναντι από το μεξικάνικο εστιατόριο «Senior Zorba», στον κεντρικό δρόμο Φηρών - Περίσας.

Συναντιόμαστε 09:00 στο καταδυτικό για να προετοιμάσουμε τον εξοπλισμό μας και στις 10:00 παίρνουμε το όχημα για την περιοχή που βρίσκεται το σκάφος, η οποία είναι επίσης ο τόπος για όσους πάνε για την κατάδυση από ακτή. Επιστρέφουμε κάθε μέρα περίπου στις 14:30-15:30.