Δύτης Διάσωσης

Αποκτήστε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη, μαθαίνοντας πως μπορείτε να αντιδράσετε σωστά ή να βοηθήσετε το ζευγάρι σας σε μία έκτακτη κατάσταση στο νερό.

Οι καταδύσεις στη Σαντορίνη είναι γνωστές για τα καθαρά νερά και ως εκ τούτου την άριστη ορατότητα, η οποία κατά καιρούς μπορεί να φθάσει 50μ. Αυτό συμβάλλει στο να νιώσει κάποιος άνετα στην εκπαίδευσή του, να εκτελέσει με μεγαλύτερη άνεση τις ασκήσεις του και τελικά να απολαύσει τις ομορφιές του τοπίου.

Το συγκεκριμένο πτυχίο είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά στην κατάδυση αναψυχής και θα σας κάνει να αποκτήσετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Θαλάσσια ζωή υπάρχει και ιδιαίτερα στον ύφαλο όπου πραγματοποιούμε την εκπαίδευση. Οι μεγάλες ηφαιστειακές εκρήξεις, επίσης, οι οποίες συγκλόνισαν το νησί κατά τη διάρκεια των αιώνων έχουν δημιουργήσει μαγευτικό υποθαλάσσιο τοπίο.

Οι Aegean Divers βρίσκονται στην περιοχή της Αγίας Ειρήνης κοντά στο χωριό Πύργος. Είμαστε απέναντι από το μεξικάνικο εστιατόριο «Senior Zorba», στον κεντρικό δρόμο Φηρών - Περίσας.

Συναντιόμαστε κάθε μέρα στις 09:00 στο καταδυτικό για να προετοιμάσουμε τον εξοπλισμό μας και στις 10:00 παίρνουμε το όχημα για την περιοχή που βρίσκεται το καταδυτικό σημείο. Επιστρέφουμε περίπου στις 15:00. Το απόγευμα τελειώνουμε τη θεωρία μας και γράφουμε την τελευταία μέρα τις εξετάσεις, εκτός και αν κάποιος έχει κάνει τη θεωρία διαδικτυακά.