Νυχτερινή Κατάδυση

Δείτε τους νυχτερινούς θηρευτές στα ασφαλή νερά της Σαντορίνης. Τα ήρεμα και ασφαλή νερά της Σαντορίνης είναι από τους ιδανικούς τόπους γι’ αυτήν την εμπειρία, ακόμα και για λιγότερο έμπειρους δύτες.

Οι καταδύσεις στη Σαντορίνη είναι γνωστές για τα καθαρά νερά και ως εκ τούτου την άριστη ορατότητα, η οποία κατά καιρούς μπορεί να φθάσει 50μ. Το βράδυ μπορεί η ορατότητα να περιορίζεται στη δέσμη του φακού, αλλά και πάλι τα καθαρά νερά βοηθούν στην άριστη αίσθηση του ελέγχου.

Θαλάσσια ζωή υπάρχει και ιδιαίτερα στον ύφαλο όπου συνήθως πραγματοποιούμε τις νυχτερινές καταδύσεις μας. Οι μεγάλες ηφαιστειακές εκρήξεις που συγκλόνισαν το νησί κατά τη διάρκεια των αιώνων έχουν δημιουργήσει μαγευτικό υποθαλάσσιο τοπίο, το οποίο συμπληρώνει μία μοναδική κατάδυση.

Οι Aegean Divers βρίσκονται στην περιοχή της Αγίας Ειρήνης κοντά στο χωριό Πύργος. Είμαστε απέναντι από το μεξικάνικο εστιατόριο «Senior Zorba», στον κεντρικό δρόμο Φηρών - Περίσας.

Συναντιόμαστε περίπου στις 19:30 (ανάλογα με την εποχή) στο καταδυτικό για να προετοιμάσουμε τον εξοπλισμό μας και κατά τις 20:30 παίρνουμε το όχημα για το καταδυτικό σημείο. Επιστρέφουμε περίπου στις 22:00-23:00.